Nechce mi říct jak se má

Nechce mi říct jak se má

Anotace: vodopád pocitů, 27.8.2012

Nechce mi říct jak se má
zelená má záda
ráda ho mít dvakrát denně
uzemní mě neprodleně.

Prodej mě na trhu hovězím!
Nezmizím
potmě spím v tvým domě.

Čekáním dlouhým zrosená
bezcenná celá
zcela bez zábran.
Hejno vran
líbat tě nazpaměť chodí.

Vhodím do schránky
poznámky a poznatky
že jsi svůj.

Proto mi řekni jak se máš
kolíbáš se
oči v dálavě tázavě zakotvené.
Proto ven mě vezme.
Autor Jiřinka Mignonka, 04.09.2012
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jestli má zelený záda, bude to mimozemšťan. :-)

04.09.2012 11:06:03 | zaba.zuzla

:D ano, on tak trochu je z jiné planety. Z planety která se jmenuje Asperger.

04.09.2012 16:20:47 | Jiřinka Mignonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí