loučení

loučení

Anotace: S létem,s tebou ani nevím..

píchnu si letní náladu
pod kůži
ať mi tělem proudí
a dvě tří deci osvěžení
trochu ledu
brčko není ??
no nevadí
snad do plavek se vejdu
a pod tou UV lampou
no neodejdu
dokud pokožka má
bude svítit
jako snih
a všude kolem slyšet smích
postavím z písku mořskou pannu
ploutev snitkou z rozmarýnu
ozdobím
a kýbl s vodou
aby vláhu měla
vyladím
slunečník dokořán
to kvůli stínu
tam dám si chladit
trochu sýra k vínu
a rozhlédnu se
abych nebyl sám..
křik racků posnídám
a jako desert vlny šumí
nespěchám
a dokud působí v mé krvi
dokud koluje
tak úsměv nosím
noc ho maluje
a den mi ladí
do nálady vůni
být sám je smutné
z toho stůni
špatně spím
takže jen v letní náladě
do všeho po hlavě
a někdy po bradě
se vrhám
a dokud někde budeš
trvám
Autor poeta, 04.09.2012
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Loveless, Noc17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

http://www.youtube.com/watch?v=SUYI7kIR0S4


letní pomalu přechází v podzimní.....

....to mám ráda

tak to má být

miluju všechno

co život nabízí

jsme tu stejně

jen na pár dní

a když máš osud napsaný

do kůry borovic

zítra se můžeš...probudit

a necítit.,,,už.nic...

04.09.2012 23:09:39 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí