Společný život

Společný život

Anotace: netřeba nic psát

Tvůj život je můj a můj život je tvůj,
jsme jedna bytost,
dýcháme spolu,
cítíme stejně,
milujeme stejně,
nenávidíme stejně.
Můj krok je tvůj a tvůj krok je můj,
zakopáváme stejně,
vstáváme stejně,
bojujeme stejně.
Ačkoliv nejsme spolu,
víme že nás nic nerozdělí,
patříme k sobě.
Někdy jsme jako oheň a led,
cukr a sůl,
nenávidíme se a přesto se milujeme.
Přesto víme,
že to pouto mezi námi se nedá rozdělit.
Já zůstanu ve tvém srdci a ty v mém.
Autor bublinka, 06.09.2012
Přečteno 668x
Tipy 2
Poslední tipující: TeruKurosaki, srozumeni
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jste dvě duše, které se spojily v jednu...znám to :-)

07.09.2012 07:35:11 | TeruKurosaki

Kéž by, moc Ti to přeju.

06.09.2012 22:37:22 | srozumeni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí