Bez Tebe

Bez Tebe

Anotace: ...dlouhé jsou dny, kdy nejsme spolu, neztrácím víru, jen podléhám bolu...

Bez Tebe a přece s Tebou jsem,
vždyť píšeme si celý den.
Tak proč mi to nestačí, zašeptám tiše,
kde je to mrazení a lechtání v břiše.

Adrenalin v těle mi zvyšuje hladinu,
pomýšlím teď na Tebe snad každičkou vteřinu.
Víc než ta láska však úzkost mě tíží,
další den bez Tebe, zas ráno se blíží.

Po trnech šlapu, už není to po mechu,
sklopím oči a zalapu po dechu,
rty beze smíchu a tváře od soli,
lžu sama sobě, že láska nebolí.

Bez Tebe. Sama. Další noc probdělá,
kde jen mám svýho strážnýho anděla. ? .
Dívám se do šera, srdce mám bez tepu,
však Tebe bych našla třeba i poslepu.
Autor Jean89, 09.09.2012
Přečteno 524x
Tipy 6
Poslední tipující: Jacob P. Verlaine, Barbell, Petbab, Bol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poklona Tobě;)

05.10.2012 18:48:54 | Jacob P. Verlaine

Děkuji:-)

05.10.2012 20:33:58 | Jean89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí