Letištní

Letištní

Anotace: Na vypůjčený verš

Přijď ke mně, lásko,
a budem si zas blíž,
až se objevíš.

Přijď ke mně, lásko,
projdi už nejbližším vchodem,
nebo i jiným, ale honem.

Přijď ke mně, lásko,
nenech mě brouzdat novinama.
Přijď brzo a sama.

Přijď ke mně, lásko,
Než si tu dočtu další stránku,
Nedělej puritánku.

Přijď ke mně, lásko,
Je mi tu hrozně dlouhá chvíle
A je mi provinile.

Přijď ke mně, lásko,
Ať je ta chvíle kratší.
Prostě přijď, to stačí.

Přijď ke mně, lásko,
Čekám tu jako na trní,
Jestli se náš osud naplní.

Přijď ke mně, lásko,
Čekám tě tu -
až do odletu.
Autor Maly_Al, 09.09.2012
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: TeruKurosaki
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to rozmilé :-)

10.09.2012 11:49:44 | TeruKurosaki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí