Přemostění

Přemostění

Anotace: V rosedlině skal,já stál a smutek se mnou .

Půjdem se projít po jehličí
v západu slunce

v šepotu

Odhalím co teď k tobě cítím
. . svou slepotu

Ta lávka spojující břehy skal
já včera večer pod ní stál
ty lesklé nože cos mi dala
prý z lásky
touha testovala.

Lana která drží tvar
Můj dar , teď hladí jejich propletení
Já počkám na Tvé kroky .
Až tam vejdeš ..vše se změní

a z povzdálí Tvůj pád
do hlubiny
dávám si potěšen
za Tvé činy .

Mým tělem prostupuje klid
tíha ze mě padá
už nikdy neuslyším to Tvé
.. mám Tě ráda
Autor čiči, 10.09.2012
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: TeruKurosaki, srozumeni
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hrozně dobře mi text při čtení plynul.
Dobré!

10.09.2012 11:49:07 | TeruKurosaki

Jsem rád že se líbí forma navzdory obsahu.

10.09.2012 12:00:27 | čiči

Přijde mi to takové Erbenovské...***

10.09.2012 06:02:19 | srozumeni

Malinko jsem ubral na důsledností ve vykreslování skutkových podstat.Ještě nenastal čas na veselejši konce.

10.09.2012 08:10:42 | čiči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí