Láska v květenství

Láska v květenství

Anotace: a ona uvadá...

Jsme jako lata
jeden vedle druhého,
-jako šeřík vedle šeříku-
namáčkáni jsme byli.

(.....Jako klas,jitrocel co depresi ze své vůně propadá.)

Já a ty jako vijan,
co statečně nad propastí visí,
-i když na něm rajčata-
sem tam občas zhnily.

(.....Jako okolík, prvosenka co umírá když sněhem zapadá.)

Já a ty jako chocholík,
co spokojeně spí na stonku,
-jako součást jabloně-
po svém plodu jsme snili.

(.....Jako lata, šeřík co do zčernalé louže časem opadá.)
Autor chroust17, 12.01.2007
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí