láva

láva

Anotace: zbyla už jen fotka.....

Dívám se doprostřed horké lávy
co smetla naše těla,
Když místo odpolední kávy
mezi námi proletěla
Dívám se do pekla i Edenu,
oběmi branami jsme prošli
jak z rentgenu
A na snímku nám našli
tumor vášně a chutě
velký a maligní,
ztěžkli nám perutě
láska prý je invalidní

Dívám se na tvúj obrázek
vzdálená i do tebe vrytá
Čistá jako oblázek
po dešti ze špíny smytá
Dívám se smutná
a přitom s úsměvem
Ta fotka chutná
jak víno se zpěvem
Autor laura3, 12.01.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí