ospale

ospale

Anotace: ..

 
 
ospale okrádám den
o těch par chvil co zbývá
hromady peří na rukách
naboso
 
někde tam venku
hejna tiše
hvězdám snad naoko
zacloní výhled
mávnutím
 
těch pár osamělých
co městem kráčí
spěchají domů samotou
vykřičet loučím vyhořelým
touhy
 
mé oči vzhůru vzpomínají
bylas tam
 svolná k doteku
tvůj úsměv dobyl vrchol zrádný
polibek zahnal první mráz
…… jen tak si stála
Autor poeta, 20.09.2012
Přečteno 371x
Tipy 11
Poslední tipující: gallatea, střelkyně1, Noc17, Sarah, Lenka Krásnodvorská, Avola, lexus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí