Konverzace s cizinkou

Konverzace s cizinkou

Anotace: Ona ví...

Dneska se mě jedna cizinka ptala, co v Češtině znamená "svět"
poslal jsem ji foto a řekl jsem, že to je tento růžový květ...

Když se mě ptala, kde na tobě vidím to kvítí,
odpověděl jsem: "To lze vidět, jen jak ji jiskra v očích zasvítí"

Chtěla tu ať ji tu jiskru popíšu...
tak jsem ji poslal kometu svítící nad betlémem...
Vůbec nepochopila tu pointu :(
Přesně toto jsem očekával,
ale hlavu jsem si tím nelámal.

Vysvětlil jsem ji, že ona taky nový život symbolizovala,
tak jako ty, když si mi radost do něj rozdávala...
Autor diciassette, 21.09.2012
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Comparare
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fíha...v zajímavém stylu..

03.12.2012 17:55:34 | Robin Marnolli

děkuji :)))

04.12.2012 18:43:21 | diciassette

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí