Jeho Vyznání

Jeho Vyznání

Anotace: Opravdová láska trvá navěky

I když ze země budou šlehat plameny,
až modré nebe zčerná,
i když tím pohledem jsou mé oči znaveny,
vždy budou vidět tvou krásu, to, že jsi mi věrná.

Až z té oblohy spadne hvězda poslední,
až vyschlé řeky se krví zaplaví,
já vidět chci tebe, když se rozední
a ne tohle peklo, v němž doufám, že vše se napraví.

Ať si přijde třeba hurikán, a nezbyde tu nic!
Jen trosky, prádnota, tma a prach!
Vím, že od tebe mohu čekat mnohem víc,
s tebou necítím smutek, bolest, ani strach.

Než místo deště začne pršet jed,
než sucho ustane a nastoupí mráz a chlad,
věř, že ve vysněný Ráj promění se svět,
když ti řeknu,
že tě nikdy nepřestanu milovat.
Autor Billie Joke Strongarm, 22.09.2012
Přečteno 464x
Tipy 3
Poslední tipující: Ricarda Haner Lowery, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ani já...:*

24.09.2012 16:48:34 | Ricarda Haner Lowery

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí