Odešla jsi

Odešla jsi

Anotace: Osamotě

Odešla jsi pryč
zůstal jsem sám
zmizela jsi v dáli
kdesi
a já zůstal

Stínem
nyní jsi
Jen letmou vzpomínkou
sžíravou
tajemnou
letmě mrtvou

Bez naděje
bez doufání
zmizela jsi
a já
tu píši

Sám

Je to prosté
a přesto
tomu nerozumím
nechápu to
a tak se vzdám
a i přesto
a i přesto jsem

Sám

Vzpomínám si
na tvou vůni
na tvůj smích
na tvou chuť
na vše co měl jsem rád

A ty jsi odešla
a já tě pohřbil
ve svých myšlenkách
ve svých nadějích
uspal jsem tě
zabil jsem tě
abych znovu byl
jen já
jen já sám

A přesto pořád
Miluji tě
pořád
i mrtvou
i ztracenou
i zapomenutou
miluji tě
a tak nemohu dál psát
dál dýchat
dál se smát
protože tam
v té prázdné duši
zůstávám

Sám.
Autor Jacques-ds, 27.09.2012
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: Větroplach
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí