♥_♥

♥_♥

Anotace: Prázdné jsou hvězdy cos mi kdysi dal, nesvítí, zhasly, jen mírný vítr vál....

Prázdné jsou hvězdy

cos mi kdysi dal,

nesvítí,

zhasly,

jen mírný vítr vál.


Když se dívám na nebe,

myslím stále na Tebe,

když Měsíc tajně uhasíná,

další prázdný den bez Tebe začíná.


V srdci mém hoří plamínek,

nezhasl,nespálil moře vzpomínek,

s Tebou já protančila celou noc,

v Tvém náručí mělo chvění zvláštní moc,

Tvá slova hladí pod hladinou oblázky,

Tvá slova jsou pohlazením od lásky.


Ty vnímáš dva světy,

já jen jeden,

v tom mém je máj,

a v tom Tvém leden,

v mém kvetou květy,

v Tvém mráz praská v ledu,

proč stále Tvé srdce zahřát nedovedu?


Já nechci víc,

jen vraťme ty chvíle,

kdy na mě ses smál,

já nechci víc,

než Ti jen říct,

vrať mi ten úsměv,

co duši mi hřál.


Pojďme spolu lítat,

pojďme rána vítat,

sladce mrazit dotek těl,

kéž bys Ty sám víc jen chtěl.


Přijď a naplň prázdné dny,

chci hladit stíny a líbat sny,

cítit Tvou vůni na polštáři,

chytit hvězdu,

co nám dvěma září,

chci si víc než stále přát,

toužím jen Tobě svou lásku dát...
Autor Lyllien, 08.10.2012
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Olneek, whiolet, střelkyně1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

některé rýmy opravdu byly až moc jednoduché viz to nebe tebe, jinak basnička byla dobrá :)

09.10.2012 12:21:34 | whiolet

Nic jiného mě nenapadlo..jinak děkuji

09.10.2012 13:18:32 | Lyllien

mě se básnička líbí...sice rým tebe,nebe je dost těžký i pro mistry básníky,ale proč ne...jenom hezky pokračuj a piš dál,já si tě vždy ráda přečtu...o))

08.10.2012 19:55:27 | střelkyně1

Děkuji moc :)

08.10.2012 21:50:38 | Lyllien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí