Pod květy moruší

Pod květy moruší

Anotace: ............

hraji si se slovy
skládám je do věty
z nich potom vytvořím
pár krátkých souvětí

vzpomínky na tebe
rozprostřu do řádků
na papír uložím
překrásnou památku

v sadu se scházeli
pod květy moruší
on hřál ji v objetí
ona jej na duši

pod hvězdnou oblohou
lásku si slíbili
starosti nemaje
že půlnoc odbili

spoustu dní něhy
polibků nespočet
stále jen spolu
pro ně se točil svět

a i když se nevzali
každý svůj život má
v srdcích jim navždy
vzpomínka zůstává

odložím pero
uschovám list
že litovat nebudu
tím jsem si jist
Autor James Libustka, 11.10.2012
Přečteno 384x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Miriska, Lenka Krásnodvorská, střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vzpomínky hřejí stále...)

11.10.2012 16:22:51 | CULIKATÁ

pod hvězdnou oblohou na květy moruší srdce ti zabuší...ve vzpomínkách...o))

11.10.2012 13:28:28 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí