Jsem zmatená

Jsem zmatená

Jsem zmatená.
Tvá ramena zahrála sonátu.
Bez cirátů cigaretu ke rtům
přitiskl
a mě k sobě zve
v pravé poledne.
Tiše si odsedne
odsekne
a s mlhou barvy pomněnek
mě dožene k radosti.

Do ženy pustí se.
Na římse se prochází.
Podrazí mě tím, že
tíže zemská mě k němu znova
těsně ková.
Česneková kaše
káže
co dělat za tenat.
Nesetmělá ulice pokradmu se halí
do šálu z opadaných listů.
Tys tu zbyl
zaplatil
co chybělo.

Kuře sedělo v setnici.
Slzy ronící.
Autor Jiřinka Mignonka, 16.10.2012
Přečteno 519x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

u kov u a no a ne...

30.10.2012 14:07:33 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí