Slova

Slova

Anotace: ...

Zbytečné plýtvání slovy..

průhledné konce..

skleněná představa
rozbitá na tisíc kousků,
dvě strany mince..

začátky, prostředky

..

na co se trápit,
zbyly by výčitky..

Trpělivost slov,
pozbyla svého kouzla...
Autor Lucie Tee, 19.10.2012
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: Favi, prouteny kosik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí