Zamilovaní vrazi

Zamilovaní vrazi

Anotace: .

Zkus poručit větru, dešti
srdci nikdy neporučíš
nehraje na přemlouvání
neposlouchá rozkazy

Lásku neudržíš v kleštích
přesto za své city ručíš
člověk se však neubrání
začne dělat podrazy

Budoucnost ti z dlaně věští
proč mě lásko, proč mě mučíš?
co když je to pouhé zdání?
rozmazané obrazy

Srdce pláče, hlava třeští
neva, vždyť se teprv učíš
bezva, díky za optání
na co měnit obvazy

Procházet se venku v dešti
tiše, ať ji neprobudíš
skrytá touha po poznání
na hladině odrazy

Zbytečně zrcadla leští
proč se z toho nepoučíš?
zavři oči při líbání
chybějící důkazy

V Praze nebo v Budapešti
lásku nedáš, jenom půjčíš
připravte se na přistání
zamilovaní vrazi
Autor Manni3, 19.10.2012
Přečteno 479x
Tipy 4
Poslední tipující: Kirsten, whiolet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Libí se mi tvoje básně, mají něco do sebe ,)

01.11.2012 17:37:24 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí