Víc než andělé

Víc než andělé

Anotace: **************

Když večer usnou naše děti
A měsíc zbyde venku sám
Andělé začnou záviděti
Že milovat se můžem dál

To anděl tohle nemá
Když shlédne ráno z nebe
On neví že je anděl
V zrcadle vidí sebe
...
Já víc než anděl se mám
Když ležíme vedle sebe
Já vím že existují
Já přece poznal Tebe

To anděl tohle nemá
Když večer zhasne nebe
On neví že je anděl
Necítí dotyk sama sebe
...
Já víc než anděl se mám
Když dotýkám se Tebe
Já vím že existují
Polibky tvoje rozechvělé

Anděl si může létat
A žít tisíce let
On ale neví že je anděl
On nezná smysl mojich vět
...
Já víc než anděl se mám
Nevím kolik mi zbývá chvil
Já vím že existují
Já s Tebou každou žil

Až usnu naposledy
Pak lásko neplakej
Byla jsi pro mě anděl
A andělé nám záviděj’
Autor Jan Čihoský, 21.10.2012
Přečteno 452x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí