Hry bez hranic

Hry bez hranic

Anotace: **************

Miluji ten tvůj pohled...
Kdy očima říkáš ještě zůstaň
Neskládám slova do vět
Polibkem mluvím na tvá ústa

Miluji tvé ospalé obličeje...
Když očima se mě ráno ptají
Co myslíš lásko, je naděje
Že rozkvetu ti před snídaní?

Miluji tvoje dlouhé prsty...
Když obrací ve mě všechny stránky
Nehledaj štěstí plné hrsti
Jen užít si chtějí radovánky

Miluji tvoje jemné vzdechy...
Když páteř tvá luk připomíná
Neměřím život na úspěchy
Když tvoje jiskra nezhasíná

Miluji tvoje slzy potom...
Kdy dosáhli jsme zas až k cíli
Básník by napsal verše o tom
Mě stačí cítit že jsme žili

Miluji tvoji vůni v prádle...
Hned myšlenky mě napadaj
Miluji vzkazy na zrcadle
Že my jsme našli spolu ráj
Autor Jan Čihoský, 22.10.2012
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí