Utěšíš?

Utěšíš?

Anotace: "Srdce má své důvody, které rozum nechápe..."

Pomalu splétáš mi srdce
sešíváš šňůrkou podzimních jeřabin
proplétáš řasy na mých dlaních
- neporaníš?

Pláčeš mé slzy
ale já pořád nevím, jestli (ti) můžu věřit

Věšíš své barevné úsměvy
na stromy
na lampy podél mých cest
notuješ píseň v mém srdci
brnkáš mými pocity melodii
v tom svém

Křičím – tišíš
Trpím – hladíš

Shořím!
Hasíš?
Autor makretka, 23.10.2012
Přečteno 459x
Tipy 1
Poslední tipující: Hynas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí