Navždy Spolu

Navždy Spolu

Anotace: Další má smutná báseň nevím, jak se bude líbit pokud ano nebo ne tak prosím napište k tomu svoje komentáře.

Navždy Spolu

dlouho ten čas běžel a v ruce mi protékal
a já za okny seděl a jen bezhlavě zíral
na to štěstí tam venku a nikdy nedoufal že přídeš
tak se ptám jak dlouho čekat mám než zázrak vyjde

jen bezhlavě zíram do prázdné ulice a myšlenky hlavou se honí
Rád bych již vzpomínal na ty chvilky s tebou tak kde tě mám
slib mi, že přídeš a budeš mou navždy. Mám tě vysněnou jako svou jedinou
sem ten co dlouhé vlasy má sem ten co rokerem je ale hlavně sem tvůj

Prosím už tě žádám buďme už Navždy Spolu
ptám se ptám budem Navždy spolu
Prosím nenech mě čekat buďme Navždy Spolu
ptám se ptám jsme již spolu

Chci severem se ubírat s tebou po boku svém
tak jak dny ubívaj tak má láska je stále silnější
tvuj pohled do mých očí vydá za tisíce polibků
Již se cítim zase jako chlap mám co jsem chtěl
tvou lásku a tebe po svém boku mám po čem sem sněl

Bůh rock n rollu mě vyslyšel a tebe přivál
tys v náručí mém zakotvila jako španělská fregata
dny a noci sem na polštáři v posteli probrečel
teď vím že jsi má a já jen tvůj
Autor The Crow, 26.10.2012
Přečteno 724x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí