Zimní splín

Zimní splín

Anotace: pršosněžná

Noci a dny temné jsou,
verše ke smutku zvou.
Nic nevyléčí náladu mou,
tak jdu se courat nocí.... tmou.

Za límec sníh mi padá,
zima se blíží ač je ještě mladá.
Sychravost v kaptách vody ukrytá,
bezútěšnost v hloubi zarytá.

Jak douho budu verše ještě psát ?
Jak dlouho je budeš číst a milovat ?
Jak dlouho ? zní hlavou a dech svírá,
tam kde bývá naděje....tam je teď díra.

Být romantikem dnes se nenosí,
realita křehké city pokosí.
Dnes bezradnost v duši mám,
však,že Miluji Tě....vím a klidně i čertu se odevzdám.

Autor Makonn, 27.10.2012
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí