Sny jsou..

Sny jsou..

Anotace: hmm

Sny holografickou jsou projekcí
odněkud v mozku
pročpak mi řekla - dotknout se jen, cíl
stejně je daleko jako já, zkus

chytit se závanu snů, si pospěš
kam já unikám
a byla pryč.. teď si jdi pro ni, běž
kamkoli chceš, zda-li najdu ji, scam

holo-snů dilítne se hned zrána
v paměti navždy
má pouštní tahleta lásky manna
nestravitelná je, v zubech praští

jen pouhý písek a červené slunce
zlátne až zbělá
vystřídá noc, dík kouzelné hůlce
hologram koule, ne tak docela
Autor Petbab, 28.10.2012
Přečteno 404x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

realitou...

30.10.2012 00:03:58 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí