Hlas mé duše

Hlas mé duše

Anotace: co ti chci říct...

Chci k tobě mluvit ze záhrobí,
hlasem plným naděje,
hlasem, co laská, hlasem víry,
že dobro dobrým prospěje.

Rozdmychat oheň, uzdravit tě,
mrtvé vzkřísit k životu.
Poznat tvou vášeň, teplo dlaní,
odhalit tvoji nahotu.

Jsem vševidoucí, vševědoucí,
nic z toho ale neumím.
Jen ještě jednou naposledy,
hlasem své duše promluvím.
Autor Stepa, 31.10.2012
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí