Za okny

Za okny

Anotace: :)

Za okny stmívá se
a kapky deště
stékají jak slzy
po skle.
 
Tys mi však do tváře
vlil nový úsměv
a nové světlo
do duše.
 
Tvé oči jak lampičky
když mluvíš o něčem s nadšením
svítí mi na cestu
ve všedním trápení.
 
Tvůj úsměv hřejivý
lepší je než
teplý čaj u krbu
v mrazivé zimě.
 
Můžu si u tebe
sednout, opřít
jak o starodávnou
silnou vrbu.
 
Miluji tě...
Autor Světlonosič, 03.11.2012
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo,tak to ma byt:-)

04.11.2012 13:21:21 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí