Zeď myšlenek...

Zeď myšlenek...

Anotace: ... mi nedovolí spát...

Zeď myšlenek mi nedovolí spát

mám strach

-strach z rána,

že nedokážu vstát

přestaň se prát

nebo přijde krach.

 

Čekáš na zázrak?

Až válka skončí příměřím,

až proměníš se v prach

pak možná,

dřív však

já na zázraky nevěřím

 


 

rozbij tu zeď“

 


 

Nechci už žít v pohádkách

teď hned“

Prosím, lásko...

 

...zhasni a...

 

Pojď se milovat

 

Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí