Vlaštovky na lásku nevěří

Vlaštovky na lásku nevěří

Anotace: Podzim 2010

Zamlžený ráno
měkce mě tlačí do peřin.
Přemítám o lásce
na kterou vlastně něvěřím.

Rozespalý oči a kafe trochu studený
(stejně je v něm moc mlíka)
...vážně je tolik troufalý,
že chtěla bych tě svlíkat?

V podzimním tichu
vznáší se obavy
o malou vlaštovku
na břehu Vltavy.

Nestihla odlétnout
do teplých krajů.

Já jsem ta vlaštovka,
teď však trochu taju.
Ale ne! Nač milovat?
Na lásku nevěřím.
(Jen ty modré oči. Nedají mi spát.)

Autor Elvie, 06.11.2012
Přečteno 368x
Tipy 4
Poslední tipující: synanceia, Sarah, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí