E. T.

E. T.

Anotace: Enfant terrible II

Enfant terrible
sám sebe ve snu
reálně štípl
aniž by klesnul

k ní, načež usnul
sám, nevěřícně
do hvězd uklouznul
plazmatu, vstřícně

nikoliv vítán
tak jako dříve
Titánkou Titán
sny nedůtklivé

nikterak nejsou
uhoří vzpřímen
hrdě, s noblesou
k očím zadymen

sně svůj sen dále
celou noc slze
dítě troufalé
láskou veskrze
Autor Petbab, 06.11.2012
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stejně občas volá domů...

08.11.2012 11:36:13 | enigman

Takže žádný mimozemšťan, ale zlobivé dítě či výstřední člověk. ST.

06.11.2012 14:07:05 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí