Co bude dál ?

Co bude dál ?

Anotace: Až se příště budu zase smát budu ti svým výrazem lhát Až mi zase jednou bude...

Až se příště budu zase smát

budu ti svým výrazem lhát



Až mi zase jednou bude líp

s pocitem uvnitř, že už nechci žít



Až milovat budu celý svět

.. s touhle přetvářkou začnu klidně hned..



To že poslední dobou nemám chuť k ničemu

že už pro mě nemá nic cenu

Bojím se nejvíce slova

které chci ti říct den co den znova a znova

A nechci aby mi to poslední štěstí uteklo

a já tu zase stál sám

když řeknu že tě Miluju...

co bude dál??
Autor Myšááák, 08.11.2012
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí