Pošli mi, prosím, znamenie

Pošli mi, prosím, znamenie

Anotace: ...

Začnem ťa hľadať, ale kde?
Pošli mi dáke znamenie.

Vypočítam Tvoju lásku
z lupienkov margariet,
a keď bude treba,
obletím hoc´celý svet.

Prezraď, či farba Tvojich očí podobá sa nezábudke,
- šípim to, však neviem celkom iste...

Bez váhania rozfúkam do okolia čerešňové kvety,
možno o pár dní ma pod nimi pobozkáš práve ty.

Ponorím sa pod hladinu vodnú
a spýtam sa rýb na hlasu Tvojho znenie,
obávam sa však, či nájdem rozuzlenie.

Vyletím nad oblak a priatelia vtáci
pošepnú mi farbu Tvojej hrivy asi.

Zrejme chcem nedočkavo veľa,
no vôňu Tvojho tela už teraz
by som cítiť chcela...
Autor slnečnica, 09.11.2012
Přečteno 442x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, enigman, Kett, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

silueta naznačuje blízkosť šťastia, nech nedá na seba dlho čakať

09.11.2012 20:49:52 | Petbab

hledat se dá kdekoli...

09.11.2012 19:23:40 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí