Totenkopf

Totenkopf

Anotace: Takové malé odčinění mé předešlé básenky. Snad Vás nepoleká tak jak ta předešlá:)

Do srdce píchnu si ,
injekci citu;
s bolavou grimasou,
zaplatím účet;
dluh, vůči ritu

Drožce jež vozí mě,
životem;
bytím

Chci něco dokázat,
než kosu svou chytím

Na sklonku bdění,
koupím trošku lásky;
paprsek světla,
co srovná mi vrásky

Vždyť nemůžu přihlížet,
nečinně sobě;
jak upírám zrak,
vůči Tvé zlobě
Autor Totenkopf, 27.02.2005
Přečteno 560x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí