Konjunkce

Konjunkce

Anotace: s Venuší

Přebrodit řeku šípů jehel
s probodlým srdcem stát na břehu
v plamenech z perforace pekel
téhleté planety zážehu

nenadálého uvnitř tlících
ohnivých květů tvarů ženských
tisíců vůní, jež mám v plicích
- nediv se, kdybys byl tu, žes kých

tak jako já, rozpoutal živly
ukryté pod mejkapem v ohni
planety Venuše, trůn za židli
měnit? jde-li o mne a o ni

usednu na tekuté zlato
k ní, táním s řekou lásky splynem
na výspě královských snů, plató
patří nám, v toku noci líném
Autor Petbab, 14.11.2012
Přečteno 366x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Kirsten, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

houpem světem...

15.11.2012 08:40:32 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí