Dva

Dva

Anotace: prstýnky

Pojď se mnou k severní točně
vyzvednout si naše prstýnky
polární záře půlnočné
závoje dotknout se prstíky

z rovnoběžek poblíž osi
zemské si dvě jako ulité
vyberem, ať se dál nosí
na prsteníkách, dosud ukryté

pro oba ve sněhu zmrzlém
nejdřív šperk musíme dostat ven
z objetí ledu, zauzlen
v šířkách a délkách, od kamen

v srdcích roztaje návrš ker
jež dělila nás od bran ráje
do plusu vylít teploměr
nezbylo nic co neroztaje

prstýnků pár z rovnoběžek
můžeme mít ve snu společném
začíná poněkud svěže
a končí v tání nekonečném
Autor Petbab, 15.11.2012
Přečteno 423x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Písnička..., Kirsten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten konec krása :-)

15.11.2012 19:14:12 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí