Život jde dál

Život jde dál

Anotace: musíme dělat i to co je proti naší vůli, aby ostatní mohli být šťastní..

Až zas bude čas kdy přijdu k síle,
a ty budeš se mne ptát,
proč promarnil jsem s tebou chvíle,
když měl jsem šanci mnohokrát.

Na obtíž jsem ti nechtěl býti,
já chtěl jen tvé štěstí,
chytil jsem se do tvých sítí,
však nechtěl ti hlavu plésti.

Ode mne již nechtěj více,
vznešeně si kráčej dál,
než života vyhasne svíce,
se musí vytratit tvůj žal.
Autor hidden, 16.11.2012
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí