Nic nekončí

Nic nekončí

Anotace: v poslední době sleduji že dívky v mém věku mají problém s tím že si jich chlapci nevšímají, toto je taková forma sdělení..

Někdy bývá všechno hezké,
vlastně zlem největším,
nedávej vše osobě blízké,
však své srdce především.

Ztratíš sebe, ztratíš víru,
však mu se rozum nevrátí,
musíš znovu nabrat sílu,
a jinde štěstí hledati.

Láska zaslepí tě lehce,
ty musíš oči otevřít,
pokud on tě dále nechce,
tak na něj musíš zanevřít.

Ale věz že nekončí nic,
lepšího si zasloužíš,
který dá ti lásky víc,
a úsměv ti vykouzlí.
Autor hidden, 16.11.2012
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí