Sbohem

Sbohem

Anotace: něco ze života.

Nikým jiným řídit nenechám se,
svůj život mám jen podle sebe,
i když bude to chtít ještě hodně práce,
tak jednoho dne tu budu pro tebe.

Nechci řešit problémy všední,
ale ty jsi problém který řeším,
chci věnovat se škole střední,
však jen o tobě přemýšlím.

Vzdát to nebo zapomenout,
na ty krásné chvíle s tebou,
budu se muset zase zvednout,
a být opět jen sám sebou.

A tak loučím se už navždy se vším,
co přebytečné se mi zdá,
a tak ti říkám sbohem zatím,
než vše se do pořádku dá.
Autor hidden, 19.11.2012
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí