Věčně dál jít

Věčně dál jít

Anotace: snad vyznání

Toulat se světem,
sám a sám.
Okřídleným letem,
hledat,kde tě mám.

Bloudit pasáží,
kde obchody domov mají.
Slova v duši zazáří,
za tebou spěchají.

Pro tebe cetku koupit,
z lásky...prostě jen tak.
Očistec podstoupit,
pro tebe.....nikdy nelitovat však.

Pro lásku trpět
a klidně i umírat.
S tebou v objetí si vrtět,
jak s Atlasem nebe podpírat.

Pro cit ten lámat ledy
a nelitovat sil.
Nebát se žádné bědy,
za tebou jít tisíce mil.

Vždyť k lásce jsme stvoření
a za ní je třeba jít.
Je to cíl, ne mámení,
pro ni každý z nás věčně by žil.....

Autor Makonn, 25.11.2012
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí