Odloučení

Odloučení

Anotace: 26.11.2012

Nejhorší zvuk na světě je zvuk kliky když odcházíš
smrti blíž a dalek mým spánkům
s heřmánku vůní mě svírá
vyděsí půlnočního výra.

Rty jako maliny tiskneš kvapně
sval se napne na spojených rukou
možná mukou je že zase nesmím
přivonět k těm plodům lesním.

Nesním, jen mi srdce silně buší
jak o duši se milencům sluší
utrhnout květ a se zdviženou paží
prožívat v lásce co bolí i blaží.
Autor Jiřinka Mignonka, 27.11.2012
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí