Láska...

Láska...

Anotace: Takovej menší popis lásky.

Láska je nekončící hoře,

kde je láska, tam je moře,

moře štěstí, utrpení.

Nad lásku, tak nad tu není.

Láska není nepřítel,

je to jen kousek štěstí.

Lásku i chudý občas měl,

život lásku nepředčí.

Tak nač žít na světě, kde láska není vítána,

tak nač žít na zemi, kde ji lidé nechtí mít?

Proč žít, když je zakázána?

Já lásku, tu bych chtěla mít.

Nechci jen snít,

když nepřijde sama, snad za ní mám jí?

Tak to ne, přec sem zoufalá,

nechci být bídná, troufalá.

Čekat budu, jen nepospíchat,

čekat a né nad sebou vzdychat…
Autor Mania Dardeville, 15.01.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí