V ružovej

V ružovej

Anotace: záhrade

V ružovej záhrade
fialová ruža
v polnočnom zamate
kvitne z vankúša

mojich snov o Tebe
k hviezdam sa vznáša
bozky noc oklepe
do tmy, pozháša

sen za snom o nás dvoch
fialových - prečo?
tej ruži na osoh..
niečo za niečo
Autor Petbab, 03.01.2013
Přečteno 320x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Jiná, V.N.Losinský, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí