Cesta

Cesta

Anotace: Jen tak..

Po dnešku viem,
čo chceš mi dať.
Už verím,
že si ma chceš vziať.

Prejdeme spolu,
každú uličku.
Potom Ti podám,
moju rúčku maličkú.

Pozriem sa do očí
a poviem ÁNO.
Chcem sa s Tebou,
zobúdzať každučké ráno.

Chcem s Tebou,
žiť strašne moc.
Milovať sa s Tebou,
každú našu noc.

Pri Tebe zostarnúť,
už navždy chcem.
Ver mi moj miláčik,
je to môj tajný sen.
Autor smoulinka, 04.01.2013
Přečteno 511x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Avola, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Psáno srdcem..

04.01.2013 15:45:01 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí