Miluju...

Miluju...

Anotace: ...

Miluju tvůj smích,
snad to není hřích,
miluju pohled do tvých očí,
hlava se mi z toho točí,
miluju tvý ústa,
touha moje vzrůstá,
miluju tvůj hlas,
chci ho slyšet zas,
miluju tvůj zpěv,
ten bestiální řev,
miluju tvý ruce,
tak dotkni se mě přece,
miluju tvý dredy dlouhý,
jsi objekt mojí touhy,
tak zastav se a stůj,

buď na chvíli můj!

Autor Romana666, 06.01.2013
Přečteno 539x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dokonalá . . .snad jen ta poslední věta :-D

17.01.2013 04:27:10 | lostris

Miluju, když se v básni neopakujou stejný slova, lépe si počtu
RM.

06.01.2013 17:04:12 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí