Slepá cesta

Slepá cesta

Anotace: ...

 

 

Na chlapce čeká mnohé nebezpečí
například, že se ženě nezavděčí
to mu pak jeho milá vysvětlí
jak chutná opravdové předpeklí

 

špatně si vybrat není příjemné
duše se vzpamatuje, ale příjem ne
řekni jí sbohem, než tě vyždímá
ne všechny cesty vedou do Říma

 

 

 

 

Autor vkl, 07.01.2013
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: synanceia, Do Ga, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí