Pro tebe

Pro tebe

Anotace: vyznání

Má láska

Co je vlastně slovo láska?
Pro představu jsi to ty.
Jsi má růže, jsi má kráska
na kterou neumím být zlý.

Okvětní lístek z květiny
upadá během vteřiny,
ale láska má neupadá nikam
jen pro tebe žiju a dýchám.

Lásku kterou tobě dávám
zpět v žádném případě neočekávám.
Miluji tě takovou jaká jsi
a nechci žádne záměny.

Chci tebe, protože jsi jiná.
Chci tebe, protože jsi příčina,
že jsem tvého srdce otrok pouhý
a chci uskutečnit vše tvé skryté touhy.

Budu klidně šašek pokud budeš chtít
a udělám vše abych tě rozveselil.
Budu čímkoli si budeš přát.
Dovol mi tě milovat!

Na věky věků a možná i déle
budu básnit o tvém krásnem těle.
Miluji tě nejen srdcem, ale i očima.
Snědl bych tě láskou, kdybys byla má svačina.
Autor Desktop_men, 08.01.2013
Přečteno 552x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To jo, z romantiky zpátky na zem...holt jíst se musí:-)

08.01.2013 12:45:55 | My2Mind

Ten konec mě dostal :-)

08.01.2013 11:58:27 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí