Miss Winter

Miss Winter

Anotace: Chlad

Otevři okno spatříš tam vějířky sněhu
na břehu bílou chladnou záplavu
v očích tvé krásky prázdnou něhu
sníh co ji padá na hlavu
studené ruce a ledové srdce
Miss Winter, věčná bez naděj
láska tvá teď podobá se muce
královna přijela si pro trofej
zvuk kopyt bílých tažných koní
zvoní když běží krajinou
ztratily vozky komu je co po nich
ať přežiji či zahynou
Autor prouteny kosik, 08.01.2013
Přečteno 336x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí