Ta jiskra ve tvých očích je můj štít

Ta jiskra ve tvých očích je můj štít

Anotace: Báseň pro jednu holku, kterou mam rád.

Proč už dávno chci ti říci,
že ta jiskra ve tvých očích je můj štít.
A proč tě ve své mysli stále vidím?

Máš svůj svět, to vím,
v krocích životem chci najít klíč a s polibkem ti ho dát.

I když půjčíš ruku svou,
dva světy přitom splynou.
Vím, že celý vesmír je jen náš.

Mojí podporu budeš mít,
za sebe nechci víc,
dej mi úsměv svůj.

Když za čas o lásce budem si lát,
v suché trávě se líbat,
chci být oporou tvou.

Vždyť milovat pro mě znamená,
když půjdeš semnou tam, kam chci já.

A přesto zůstaneš,
ač na světě je mnoho cest,
navždy svá.
Autor Hantec, 10.01.2013
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí