Ty

Ty

Anotace: Be happy :)

Myšlenky Tvé slyším v hlavě,
jako šumění listí ve větru.
Občas se snažím plavat, marně,
ale vždycky mě najdou dvě ruce,
co mě vytáhnou.

Dokážeš na tváři úsměv vykouzlit
a v tu chvíli je všechno jedno.
Už nejsou dobré a špatné věci,
nyní jsou jen dobré, Ty a já.

S kapkami deště na řasách,
tančím mezi loužemi,
Ty nevěřícně kroutíš hlavou
a snažíš se vyhýbat vodě.

Bavíš se u toho,
jak neumím skladát hlavolamy.
Ty vezmeš jeden do ruky
a během okamžiku, víš řešení.

Ale nejhezčí je,
že máš rád toho pesimistu s chutí do života,
kterému sám dodáváš energii.
Být šťastná neznamená mít vše,
pro mě to znamená být šťastná s někým.
A ten někdo, to jsi Ty.
Autor Cassée Moteur, 10.01.2013
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí