Setkání

Setkání

Anotace: Bez rýmů, bez hlavy a paty.

Dva stíny co bloudily světem, každý jinde, každý sám.
Tak šedé a prázdné.
Bloudily celé dny a celé roky, bez cíle, jen s touhou.
Toužily nalézt světlo, záblesk hvězdy jasné.
Na pokraji sil, kdy vše zdálo se být marné, cesty se jim střetly.
Jen stály a hleděly, že patří k sobě věděly.
Ve chvíli kdy se jejich šedá, chladná těla dotkla, svět polila zář.
Teplo pronikající až do morku jejich stinných těl, tohle jejich život chtěl.
Autor Michaeleta, 12.01.2013
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já tam těch rýmů našel celkem dost. A myslím že i hlavu a patu to má. Jen ta velká písmena na začátcích vět.proč??

12.01.2013 16:26:58 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí