Cesta mléčnou oblohou

Cesta mléčnou oblohou

Anotace: inverze nepřeje hvězdám

Venku mléko se rozlilo,
Luny svit zakrylo.
Mé verše nocí letí,
do snu,do objetí.

 

O citu něžně šeptají
a ničím,ničím se netají.
O pochopení zvěst přináší
a do fantasie nás přenáší.

 

Tam v mechu pod stromem zeleným,
tam pohádku ti dopovím.
O tobě a o mně,o nás dvou,
Faunové do reje nás zvou.

 

V úchvatný tanec živočišné krásy,
tmavé nebe plné hvězdné řasy.
Oceán nekonečné dráhy,
na ní poplujeme záhy.

 

Ty a já s rukou v dlaních tvých
a přenádherný perlivý tvůj smích.
Tvé hnědavé studánky  zářící
a já.....navždy v nich se topící.....

Autor Makonn, 16.01.2013
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí