Přání lásky

Přání lásky

Anotace: Mou touhu .......

Mou touhu po lásce Tvé,
za pouhé přání označil jsi.

Ta slova krutá zasáhla mé srdce,
zaryla se hluboko do duše,
plamen lásky zhasila,
nehostinná krajina zůstala.

Můj pohled nyní zeje prázdnotou,
srdce krvácí,
bolest nezměrná zachvacuje tělo.

A náhle ho spatřím,
je tak drobný,
tak slabounký je plamínek,
deroucí se z temnoty.

Nezhasínej, prosím,
vrať se mi lásko!

Odpusť mé viny,
a já Ti odpustím ty Tvé,
přec jestě není pozdě na nový začátek.
Autor chiquita, 28.02.2005
Přečteno 539x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí